(+386) 02 630 0019 (+386) 02 630 0026, mobi. 040 483 002, "Majhni, a dovolj veliki za doseganje tistega, kar si želimo in zmoremo."

Tudi v naslednjem tednu bomo od 23. do 27. novembra 2020 poskrbeli za nujno varstvo otrok staršev, ki delate pri delodajalcih, ki opravljajo dela, ki so pomembna za delovanje družbe in države (kot npr. zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji ter v službah, ki so pomembne za delovanje države in družbe, starši, katerih delovna mesta bi bila ogrožena v primeru odsotnosti itd).

Prosim, da za izkazovanje potrebe po nujnem dostopu vrtca, če je le mogoče, za oba starša prinesete ustrezno potrdilo (npr. potrdilo delodajalca, da starši opravljajo delo, ki je nujno za državo in družbo) in tudi podpisano izjavo, da v vrtec pošiljate zdravega otroka. Izjavo lahko najdete na naši spletni strani ali jo izpolnite zjutraj pri vzgojiteljici. Izjava ni potrebna, če ste jo v mesecu novembru že dali.

Da bomo ustrezno organizirali delo v naslednjem tednu, vas vljudno prosim, da najkasneje do petka, 20. 11. 2020, do 13. ure, sporočite vzgojiteljici vašega otroka na elektronsko pošto ali po telefonu vašo odločitev o potrebi nujnega varstva. Opredelite tudi, od kdaj do kdaj bo vaš otrok v vrtcu, da bomo lahko ustrezno oblikovali skupine. Če je le mogoče, vas prosim, da otroke v vrtec pripeljete od 7. ure dalje ter pridete po njih čim prej je mogoče. Skupine bomo oblikovali glede na prisotnost otrok v vrtcu, zato ne bodo razporejeni v isto skupino, kot ob začetku šolskega leta. Obroki bodo organizirani.

Pozivam vas, da spremljate obvestila na naši spletni strani in po elektronski pošti. Lep pozdrav.

Ravnateljica

Marija Osvald Novak, prof.