(+386) 02 630 0019 (+386) 02 630 0026, mobi. 040 483 002, "Majhni, a dovolj veliki za doseganje tistega, kar si želimo in zmoremo."

12. APRILA V VRTEC PO USTALJENEM REDU!

Spoštovani starši.

V ponedeljek, 12. aprila 2021, se naš vrtec ponovno odpira na način, ki je veljal v tednu pred zaprtjem. Vsa pravila ter preventivni ukrepi ostajajo zaenkrat enaki. Hkrati vam sporočam, da nam v vrtcu od konca marca dalje pomaga g. Davorin Vodušek, ki je pri nas zaposlen preko javnih del. Ker je delo v mehurčkih bolj zahtevno urejati, se občasno za pomoč pri nadomeščanjih obrnemo tudi na študentke ali na Center šolskih in obšolskih dejavnosti. Trudimo se, da pri tem najdemo pedagoško čim ustreznejši kader.

Posredujem vam tudi sporočilo iz občine glede rekonstrukcije ceste skozi trško jedro:

»Obveščamo vas, da se bo v sklopu rekonstrukcije državne ceste s ponedeljkom, 12. 4. 2021, pričela naslednja gradbena faza. Popolna zapora državne ceste se bo zaradi tega prestavila in bo potekala od Križne cerkve do zgornjega Mercatorja, uvoz v Šolsko ulico in k Mercatorju bo omogočen.

Obvoz za osebna vozila ostaja nespremenjen, po cesti Lovrenc na Pohorju – Lehen – Uran in Slepnica – Hojnik kapela in po cesti Kovaška cesta – Ob Radoljni – Cesta vstaje. Obvoz za tovorna vozila je preko Slovenskih Konjic.

Koridor za pešce bo prehoden ves čas, omogočen bo tudi dostop do gasilskega doma.

Del državne ceste od pošte do Križne cerkve bo prevozen pod delno zaporo, prav tako bo s te strani možen tudi dostop do obeh parkirišč pred občinsko stavbo ter do parkirišča pri vrtcu. Dela na obeh straneh (pločniki) na tem delu ceste bodo trajala predvidoma še mesec dni.

Izvajanje avtobusnih linij ostaja nespremenjeno, in sicer po Kovaški cesti in cesti Ob Radoljni, za več informacij se obrnite na izvajalca avtobusnih prevozov podjetje Arriva. Dodatne informacije najdete tudi na: https://arriva.si/

Občanke in občane ter vse udeležence v prometu vljudno prosimo za razumevanje in strpnost ter upoštevanje prometne signalizacije.«

Lep pozdrav.

Ravnateljica

Marija Osvald Novak, prof.